Ndërlidhjet

CHISINAU


Bashkimi Evropian dërgon sot një mision monitorimi në kufirin mes Moldavisë dhe Ukrainës, për të vëzhguar gjendjen e trafiqeve njerëzore, të drogës, dhe armëve. Në mision marrin pjesë 120 komisionerë të cilët do të drejtohen nga një gjeneral hungarez. Qëllimi kryesor i komisionerëve evropianë do të jetë mbështetja dhe trajnimi i shërbimit doganor të Ukrainës dhe Moldavisë.
XS
SM
MD
LG