Ndërlidhjet

OXFORD


Pavarësia e Kosovës nuk do destabilizonte rajonin. Zgjidhja e statusit duhet të bëhet pa presion, por me mjete politike. Këto komente presidenti kroat Stipe Mesiç i mbajti gjatë një leksioni ne klubin e bashkësisë së Oxfordit, ku debatohet mbi çështje të ndryshme të sigurisë dhe integrimit të vendeve të Evropes Juglindore. Mesiç tha ndër të tjera se integrimi i Kroacisë në Bashkimin Evropian është i paevitueshëm, pasi vendi po përmbush standartet evropiane.
XS
SM
MD
LG