Ndërlidhjet

PRISHTINË


UNMIK-u ka njoftuar se qeveria irlandeze do të dhurojë 250 mijë euro në rindërtimin e Mëhallës së Romëve në jug të qytetit të Mitrovicës. Rreth 530 romë, 70 përqind e të cilëve kanë jetuar para luftës në Mëhallën e Romëve, tash gjenden në kampet e vendosura në veri të Kosovës dhe jetojnë nën rrezikun e helmimit nga mbetjet toksike përreth këtyre kampeve.
XS
SM
MD
LG