Ndërlidhjet

OXFORD


Pavarësia e Kosovës nuk do destabilizonte rajonin. Zgjidhja e statusit duhet të bëhet pa presion por me mjete politike. Këto komente presidenti kroat Stipe Mesic i mbajti gjatë një leksioni ne klubin e bashkësisë së Oxfordit, ku debatohet mbi çështje të ndryshme të sigurisë dhe integrimit të vendeve të Evropes Juglindore. Mesiç tha ndër të tjera se integrimi i Kroacisë në BE është i paevitueshëm, pasi vendi po përmbush standartet evropiane.
XS
SM
MD
LG