Ndërlidhjet

TIRANË


Shtetet e Bashkuara u bënë thirrje partnerëve të koalicionit, që të vazhdojnë angazhimin e tyre në Irak. Kërkesa u bë në konferencën që u mbajt në Tiranë dhe ku morën pjesë përfaqësuesit ushtarakë të 34 vendeve, trupat e të cilave shërbejnë në koalicionin në Irak.
"Puna në Irak nuk është kompletuar dhe atje ka ende shumë sfida" thuhet në një komunikatë të ambasadës amerikane në Tiranë, të publikuar pas takimit.
XS
SM
MD
LG