Ndërlidhjet

SOFJE


"Të gjitha vendet fqinje janë të interesuara për një zgjidhje të qëndrueshme, lidhur me statusin e Kosovës, një zgjidhje që do të ofronte stabilitet në vend të riciklimit të konflikteve të vjetra apo krijimit të të rejave", ka deklaruar kryeministri bullgar, Sergei Stanishev.
"Çdo zgjidhje e pranueshme për të dyja palët, Serbinë dhe Malin e Zi nga njëra anë dhe Kosovën nga ana tjetër është e pranueshme dhe për Bullgarinë" ka thënë kryeminsitri bullgar.
XS
SM
MD
LG