Ndërlidhjet

SINGAPOR


Sot është dita ndërkombëtare e luftës kundër SIDA-s. Vendet aziatike e kanë shënuar të parat këtë ditë me tubime dhe fushata për të ndërgjegjësuar publikun.
Australia ka njoftuar se do t'i japë 7 milion dollarë Indisë për të luftuar sëmundjen në Indi.
Kina filloi një fushatë për të ndërgjegjësuar në edukimin e miliona migrantëve rreth rrezikut që paraqet virusi HIV.
Rreth 40.3 milionë njerëz në gjithë botën jetojnë ne virusin HIV.
XS
SM
MD
LG