Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kosova dhe Bosnjë Hercegovina së shpejti do ta nënshkruajnë marrëveshjen për tregti të lirë, ka njoftuar sot misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë. Në këtë kumtesë nuk jepet data e saktë se kur do të nënshkruhet kjo marrëveshje. Deri tash Kosova ka nënshkruar marrëveshje për tregti të lirë me Shqipërinë dhe Maqedoninë.
XS
SM
MD
LG