Ndërlidhjet

LONDËR


Ministrat e Financave dhe drejtuesit e bankave qendrore nga 7 vendet më të zhvilluara të botës, vazhduan edhe sot takimin në Londër. Në fokus të takimit janë: inflacioni, çmimet e larta të energjisë, mungesa e balanceve në tregti etj.
Shefi britanik i Thesarit Gordon Broun tha se G-7 do të marrë masa për parandalimin e inflacionit global, që mund të ndodh për shkak të çmimeve të larta të naftës.
XS
SM
MD
LG