Ndërlidhjet

KABUL


Në Kabul fillloi konferenca dy ditore për çështje të ekonomisë. Presidenti Hamid Karzai ofroi që Afganistani të jetë urë lidhëse për tregtinë rajonale dhe treg për energjetikën. Përfaqësuesi britanik në konferencë, Kim Hovell tha se bashkëpunimi është faktor vendimtar për zhvillimin ekonomik të atij rajoni.
XS
SM
MD
LG