Ndërlidhjet

BERLIN


Filmi francez "Cache" fitoi 6 shpërblime në festivalin evropian të filmit në Berlin. Filmi shtjellon çështjen e ndikimit të kolonializmit në jetën e qytetarëve të Francës. Shpërblimet u ndanë nga Akademia Evropiane e filmit dhe synim i tyre ishte nxitja për zhvillimin e filmit evropian.
XS
SM
MD
LG