Ndërlidhjet

LJUBJANË


Zgjidhja për çdo problem të Ballkanit duhet ti shërbejë interesave për stabilitet në rrajon.- ka qenë ky vlerësimi i kryesuesit të radhës së OSBE-së, ministrit të jashtëm slloven Dimitrij Rupel, pas takimit me homologun rus Sergei Lavrov. Sipas Lavrovit, zgjidhja e këtyre problemeve duhet të bëhet në kontekstin e situatave rrajonale dhe të Evropës, bazuar mbi aktin final të Helsinkit. Në takimin mes dy kryediplomatëve, një nga temat kryesorë ka qenë Kosova.
XS
SM
MD
LG