Ndërlidhjet

UASHINGTON


Anëtarët e Komisionit të Shteteve të Bashkuara për hetimin e sulmeve terroriste të 11 Shtatorit 2001, thonë se administrata e presidentit Bush dhe Kongresi ende nuk kanë ndërmarrë hapa urgjent, që janë të nevojshëm për ta mbrojtur Amerikën nga një sulm tjetër i mundshëm. Në këtë kuadër, Thomas Kean, kryesues i këtij komisioni, pos tjerash, tha:
- A jemi ne të sigurtë. Përgjegjja është, natyrisht, se ne jemi më të sigurtë, por katër vjet pas 11 Shtatorit, ne nuk jemi të sigurtë aq sa duhet dhe kjo është thjeshtë e papranueshme.
XS
SM
MD
LG