Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

ROMË


Kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha diskutoi me Ministrin e Jashtëm të Italisë Gianfranco Fini, për integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Evropian dhe për bisedimet rreth statusit të Kosovës.
"Berisha ka folur për nevojën e rinisjes së procesit që do ta ofronte Shqipërinë me BE-në dhe për krijimin e kushteve për tërheqjen e investimeve të huaja në Shqipëri" thuhet në një komunikatë të Ministrisë së Jashtme të Italisë.
XS
SM
MD
LG