Ndërlidhjet

MOSKË


Në raportin e ri Kombet e Bashkuara thanë se vendet e Azisë Qëndrore, bashkarisht mund të luftojnë varfërinë dhe krimin. Kjo, tha raporti, mund të arrihet përmes përmirësimit të bashkëpunimit ndërkufitar dhe heqjes së barrierave të panevojshme tregtare.
XS
SM
MD
LG