Ndërlidhjet

PRAGË


Dhoma e ulët e parlamentit të Çekisë miratoi vendimin për shtyrjen e mandatit të trupave ushtarake në kuadër të KFOR-it, deri në fund të vitit 2006. Çekia ka rreth 560 trupa në Kosovë dhe 100 ushtarë në Bosnje.
XS
SM
MD
LG