Ndërlidhjet

MEKË


Përfaqësuesit e vendeve anëtare të Organizatës Islamike të mbledhur në Mekë kanë kërkuar nga vendet myslimane të luftojnë terrorizmin dhe të nxisin tolerancën e mirëkuptimin. Vendet pjesëmarrëse kanë kërkuar nga Izraeli të tërhiqet nga territoret palestineze të pushtuara pas vitit 1967, nga lartësitë Golan në Siri dhe nga territoret libaneze.
XS
SM
MD
LG