Ndërlidhjet

ZAGREB


Në Zagreb filloi konferenca ndërkombëtare për potencialet njerëzore, si çelës për tranzicionin dhe integrimin e vendeve të Evropës Juglindore në Bashkimin Evropian. Konferenca u hap nga presidenti i Kroacisë Stipe Mesiq, ndërsa u organizua nga Këshilli britanik dhe Akademia për Zhvillim Politik. Në të marrin pjesë përfaqësues nga Kroacia, Britania e Madhe, Shqipëria, Kosova dhe vende tjera të rajonit.
XS
SM
MD
LG