Ndërlidhjet

MOSKË


Aktivistët rusë për të drejtat e njeriut dhe përfaqësuesit e opozitës, thanë se do të mnlidhen në qender të Moskës për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut. Protesta paralajmërohet të jetë e njëjtë me ato të mbajtura gjatë kohës sovjetike. Aktivistët akuzojnë qeverinë për mbylljen e mediave të pavarura dhe të organizatave jo qeveritare.
XS
SM
MD
LG