Ndërlidhjet

TUZLA


Në Bosnje u mbajt një konferencë ndërkombëtarë me ekspertë të të drejtave të njeriut. Me ketë rast, morën pjesë delegacione nga Kosova, SHBA, Iraku dhe familjarë të viktimave. Delegacionet e konferencës morën pjesë dhe në aktivitetin përkujtimor për masakrën e Srebenicës. Në datën 11 të çdo muaji te afërmit nderojnë në heshtje, viktimat.
XS
SM
MD
LG