Ndërlidhjet

HAGË


Ish gjenerali kroat Ante Gotovina u deklarua i pafajshëm gjatë paraqitjes së tij të parë në Gjykatën e Hagës ku dhe iu lexuan shtatë akuzat që rëndojnë ndaj tij.
"Prokurori i Gjykatës së Hagës për ish Jugosllavinë ngarkon Ante Gotovinën me krime kundër njerëzimit dhe shkelje të ligjeve dhe zakoneve të luftës", tha përfaqësuesja e Gjykatës së Hagës.
XS
SM
MD
LG