Ndërlidhjet

KALIFORNI


Ish lideri i gangsterëve Stanley Tookie Williams u ekzekutua në mesnatë me orën amerikane, me injeksion, në burgun shtetëror të San Quentin-it. Ekzekutimi i tij u krye pas refuzimit që guvernatori i Kalifornisë Arnold Schwarzenegger i bëri vendimit të Gjykatës se Lartë për shfuqizim të ekzekutimit. Çështja ka shkaktuar debat të gjerë publik, pasi Williams kishte shkruar në burg dhe libra për fëmijë.
XS
SM
MD
LG