Ndërlidhjet

SAN QUENTIN/CALIFORNI


Ish lideri i gangsterëve Stanley Tookie Williams u ekzekutua në mesnatë me orën amerikane, me injeksion, në burgun federal San Quentin.
Ekzekutimi u krye pas refuzimit që guvernatori i Kalifornisë Arnold Schwarzenegger i bëri vendimit të Gjykatës se Lartë për shfuqizim të ekzekutimit. Çështja ka shkaktuar debat të gjerë publik, pasi Williams kishte shkruar në burg dhe libra për fëmijë.
XS
SM
MD
LG