Ndërlidhjet

PARIS


Anëtarët e Grupit të Kontaktit në mbledhjen në Paris i kanë dhënë mbështetje të dërguarit të Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës Marti Ahtisari, thuhet pos të tjerash në kumtesën e Grupit të Kontaktit. Në kumtesë më tej thuhet se negociatat për statusin e Kosovës "duhet të udhëhiqen në fyrmën e realizmit dhe pa qëndrime paraprake për konkluzione".
"Negociatat duhet të zhvillohen paralelisht me zbatimin e standarteve dhe secila palë duhet të veprojë në mënyrë konsktruktive " thuhet në kumtesë nga mbledhja e Grupit të Kontaktit.
XS
SM
MD
LG