Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëvendësi i të dërguarit të posaçëm të Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës Alber Rohan, ka përfunduar sot vizitën e tij triditëshe në Kosovë me ç'rast ka takuar zyrtarët më të lartë të Kosovës, përfaqësues të serbëve si dhe të UNMIK-ut. Ai tha se siguria dhe mbrojtja e grupeve etnike janë esenciale për Kosovën, ndërkohe që dhuna do t'ia vështirësonte Kosovës arritjen e synimeve të saj. Rohan tha se statusi nuk do të vijë automatikisht por do të duhet shumë punë në përmbushjen e disa standarteve.
XS
SM
MD
LG