Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

UASHINGTON


Presidenti Bush tha sot se forcat amerikane do të qëndrojne ne Irak derisa të arrihet fitorja. Duke folur për zgjedhjet në Irak, presidenti Bush tha se populli iraken po shkon drejt rrugës së demokracisë dhe votimet e nesërme janë një hap drejt sovranitetit.
"Synitë të cilët dështuan në pjesëmarrjen në zgjedhjet e Janarit, tani janë duke marrë pjesë fuqishëm në këto zgjedhje dhe ne presim një kthim të votuesve syni në këtë proçes. Nëse synitë i bashkohen rrjedhave politike në vend, demokracia ne Irak bëhet më gjithëpërfshirëse- tha presidenti Bush.
XS
SM
MD
LG