Ndërlidhjet

STRASBURG


Parlamenti evropian ka miratuar ligjin që i kërkon kompanive të telekomunikacionit të rregjistrojnë të dhënat e telefonave dhe internetit për të paktën 6 muaj. Kjo masë merret për hetimet ndaj terrorizmit. Ligji u lejon qeverive të 25 vendeve anëtare të ndryshojnë kohëzgjatjen e rregjistrimit deri në 2 vjet.
XS
SM
MD
LG