Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara dhe partnerët evropianë duhet të jenë të përgatitur që të qëndrojnë përkrah demokracive të reja në Evropë dhe Azinë Qëndrore, ka deklaruar Daniel Fried, ndihmëssekretar i Shtetit për çështjet evropiane dhe të euroazisë.
Fried ka theksuar se aleatët së bashku duhet të zgjidhin statusin përfundimtar të Kosovës që vazhdon të mbetet pengesë për stabilitetin e Ballkanit.
Fried theksoi se Uashingtoni e Brukseli duhet të punojnë së bashku për të ndihmuar demokracitë në Ukrainë, Gjerogji dhe Kazakistan.
XS
SM
MD
LG