Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komisioni Evropian do të japë një ndihmë financiare shtesë për Kosovën në vlerë prej 25 milionë eurosh. Kjo shumë do të përdoret për energjinë, ndërtimin e institucioneve dhe regjistrimin e popullsisë.
XS
SM
MD
LG