Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara pritet të zgjasë dhe për gjashtë muaj mandatin e hetimeve lidhur me vrasjen e ish kryeminsitrit libanez Rafik Hariri.
Por raportet më të fundit flasin për një tërheqje nga varianti i parë i projektrezolutës të iniciuar nga Franca, Britania e Shtetet e Bashkuara, që hetimet të përfshinin dhe vrasjet e tjera të ndodhura së fundi në Liban.
XS
SM
MD
LG