Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gratë e Kosovës përbëjnë 50% të popullatës dhe zëri i tyre duhet të dëgjohet gjatë procesit për përcaktimin e statusit të Kosovës, ka thënë sot kryeadministratori, Soren Jessen-Petersen, pas një takimi që zhvilloi me përfaqësueset e Grave Lidere të Kosovës.
XS
SM
MD
LG