Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ushtarët e Brigadës shumëkombëshe të Lindjes, që udhëhiqen nga forcat amerikane, kanë filluar një program një javor për t'iu dhënë mundësinë qytetarëve që vullnetarisht, pa pasoja ligjore, ti dorëzojnë armët e paligjshme, municionin dhe mjetet shpërthyese. Në kumtesën nga kampi Bondstil afër Ferizajt, mëtutje thuhet se patrullat e pjesëtarëve të Kforit do ti vizitojnë banorët në komunën e Novobërdes për ti pyetur se a kanë apo jo armatim, që duan ta dorëzojnë. Ky program po bëhet me qëllim që të krijohet një ambient i sigurtë për të gjithë banorëte kësaj komune.
XS
SM
MD
LG