Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shqiptarët e Luginës së Preshevës synojnë që të kenë pozitë të njejtë sikurse edhe serbët në Kosovë dhe këtë përpiqen ta arrijnë nëpërmjet të bashkëpunimit dhe të konsultimeve me Grupin negociator të Kosovës. Kështu u tha sot në një takim ndërmjet Veton Suuroit, kryetar i Këshillit konsultatit për komunitetet pakicë dhe përfaqësuesve të Luginës së Preshevës.
XS
SM
MD
LG