Ndërlidhjet

BRUKSEL


Liderët e Bashkimit Evropian kanë arritur marrëveshjen për buxhetin për periudhën 2007-2013. Këtë, në orët e para të mëngjesit, sot e shpalli kryeministri britanik, Tony Blair, qeveria e të cilit kryeson presidencën e BE-së:
- Kjo është një marrëveshje që lejon që Evropa të lëvizë përpara. Ajo na mundëson që të demonstrojmë solidaritetin e drejtë me vendet anëtare të reja dhe, për ne që kemi kërkuar zgjerim të BE-së, është një pikë e rëndësishme
XS
SM
MD
LG