Ndërlidhjet

BRUKSEL


Liderët e Bashkimit Evropian kanë vendosur që Maqedonisë ti jepet statusi i kandidatit për anëtarësim në bllok. Në kumtesën e cila u publikua në orët e para të mëngjesit të sotëm, thuhet se pranimi i Maqedonisë varet nga debatet ndërmjet të 25 anëtarëve të tashëm lidhur me kapacitetin e BE-së për të absorbuar anëtarë të rinjë. Bashkimi Evropian ka thënë se Maqedonia ka bërë progres substancial në reformat politike dhe ekonomike.
XS
SM
MD
LG