Ndërlidhjet

MOSTAR


Ura e Mostarit në Bosnje është përfshirë në listën e mbrojtjes së pasurive botërore nga Kombet e Bashkuara. Nesër me këtë rast do të mbahet dhe një ceremoni në Mostar, ku pritet të marrin pjesë përfaqësues nga UNESKO dhe autoritete të larta boshnjake. Ura, e cila u ndërtua gjatë perandorisë turke u shkatërrua gjatë konfliktit të vitit 93.
XS
SM
MD
LG