Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtëpia e Bardhë ka miratuar aktet e frenimit të emigrimit ilegal në Amerikë duke marrë masa në kontrollin e kufijve dhe duke ndaluar punësimin e emigrantëve te paligjshëm. Legjislativi i Shtëpisë së Bardhë përfshin masa të tilla si forcimi i ndihmave ligjore për të ndaluar hyrjet ilegale dhe punëdhenësve i kërkohet verifikimi i statusit të punonjësve. Paketa e amendimeve ligjore nuk ka mbërritur ende në Senat.
XS
SM
MD
LG