Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

HONG KONG


Samiti i Organizatës Botërore e Tregtisë u mbyll me pranimin e një pakete për hapat e hapjes së tregjeve. Marëveshja e arritur propozon që të gjitha vendet të subvecionojnë eksportet e prodhimeve bujqësore dhe mallrave të tjera deri në 2013.
Drejtori i Organizatës Botërore të Tregtisë Pascal Lamy shprehu kënaqësinë rreth marëveshjes duke theksuar se marëveshja ishte në favor të zhvillimit. Ndërkaq komisioneri tregtisë së jashtme në BE, Peter Mandelson tha se teksi ishte i pranueshëm por i pamjaftueshëm për ta quajtur samitin një sukses.
XS
SM
MD
LG