Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës ka miratuar buxhetin për vitin 2006 në vlerën e 788 milion dollarëve. Buxheti, para fillimit të zbatimit pritet të miratohet dhe nga UNMIK. Pikat kryesore të buxhetit përqëndrohen tek doganat.
XS
SM
MD
LG