Ndërlidhjet

TEHRAN


Presidenti iranian Ahmadinejad ka urdhëruar Radio- Televizionin shtetëror të mos transmetojë muzikë perëndimore dhe dekadente dhe në vend të saj të japë muzikë të epokave revolucionare. Gazetat kanë deklaruar se dekreti presidencial urdhëron vendosjen e muzikës klasike dhe artistike iraniane me autorizim.
XS
SM
MD
LG