Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëvendës shefi i UNMIK-ut Larry Rossin, zëvendës kryeministri i Kosovës Adem Salihaj, dhe Ministri i Transportit i Maqedonisë Xhemali Mehazi, sot edhe zyrtarisht e kanë hapur linjën hekurudhore Prishtinë-Shkup.
Për herë të fundit kjo linjë është shfrytëzuar gjatë fushatës ajrore të NATO-s në vitin 1999 nga ana e pushtetit të atëhershëm serb, për të transportuar shqiptarët e dëbuar me dhunë nga Kosova.
XS
SM
MD
LG