Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Bajram Kosumi ftoi sot serbët e Novëberdës të bëhen pjesë e bisedimeve për statusin e Kosovës. Këtë qëndrim Kosumi e mbajti gjatë një debati mes autoriteteve lokale të zonës me përfaqësuesit e institucioneve qendrore.
"Qytetarët e Kosovës, shqiptarë, serbë dhe minoritete të tjera duhet të kenë besim tek proçeset negociuese, dhe nëse ata kanë dilema ose dyshime, duhet ti thonë, dhe institucionet qendrore duhet ti sqarojnë."-tha kryeministri Kosumi. Sipas tij e ardhmja e Kosovës nuk do të varet nga e kaluara.
XS
SM
MD
LG