Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zyrtarë të institucioneve të Kosovës kanë kërkuar nga UNMIK-u që të bëjnë një vlerësim të punës së Shtyllës së Parë të UNMIK-ut, që merret me policinë dhe drejtësinë.
Në një takim të grupit punues të standardit "Sundimi i Ligjit", ministrja e Shërbimeve Publike Melihate Tërmkolli ka kërkuar një transparencë më të lartë të UNMIK-ut në këtë drejtim. Tërmkolli ka thënë se "UNMIK-u duhet të përpilojë një raport rreth punës që po bëhet në zgjidhjen e krimeve të rënda".
“Grupi punues për standardin Sundimi i Ligjit ka diskutuar sot edhe rreth aplikimit të sistemit të dëshmitarëve të mbrojtur.
XS
SM
MD
LG