Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri Bajram Kosumi dhe zyrtarë të lartë të Kosovës kanë inaguruar sot godinën e re të qeverisë së Kosovës. Kosumi ka prerë shiritin e inagurimit të ndërtesës, e cila gjendet në qendër të Prishtinës. Ajo ndodhet pranë zyrave të postës qendrore, dhe në bombardimet e NATO-s në vitin 99 u dëmtua rëndë. Rikonstruksioni i saj u financua nga Agjensia Evropiane për Rindërtim në shumën 7, 8 milion dollarëve.
XS
SM
MD
LG