Ndërlidhjet

BUKURESHT/ XHAKARTA


Organizata botërore e shëndetsisë deklaroi se një 39 vjeçar dhe një djalë 8 vjeç kanë vdekur këtë muaj në Indonezi si pasojë e gripit të shpezëve. Deri tani viktimat e gripit të shpezëve në Indonezi, kanë shkuar në 11-të. Ndërkaq dhe në Rumani, në juglindje të vendit, u identifikua një rast i ri me infektim të virusit, dhe menjëherë në zonën përkatese u ngrit karantina. Deri tani në Rumani janë shënuar 21 persona të sëmurë me gripin e shpezëve.
XS
SM
MD
LG