Ndërlidhjet

NJU JORK


Greva që kishte paralizuar tranportin publik në qytetin e Nju Jorkut, përfundoi dhe punëtoret u janë kthyer vendeve të punës. Greva ka patur kosto tejet të lartë, duke i shkaktuar ekonomisë së Nju Jorkut dëme prej qindra milion dollarë.
XS
SM
MD
LG