Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ministri për punë dhe mirëqënie sociale i Kosovës Ibrahim Selmanaj thotë se për shkak të mungesës së mjeteve materiale, viti i ardhshëm nuk do të sjellë përmirësim të gjendjes sociale në Kosovë.
Ai më tutje i tha Radios "Evropa e Lirë" se në skemat e kësaj minstrie janë përfshirë afro 350 mijë qytetarë të Kosovës.
Sipas ministrit Selmanaj, gjendja sociale mund të përmirësohet pas përcaktimit të statusit final të Kosovës.
XS
SM
MD
LG