Ndërlidhjet

PEKIN


Organizata botërore e shendetësisë i bën thirrje Kinës të ndryshojë praktikat fermere, si rrugë për të ndaluar pasojat e gripit të shpezëve. Drejtori rajonal i Organizatës Shigeru Omi tha se praktikat e përbashkëta në Kinë te rritjes së kafshëve dhe të jetuarit të fermerëve pranë tyre, duhet të ndryshojnë. Kina prodhon afërisht 15 miliard pula në vit dhe pjesa më e madhe e tyre rriten në ferma.
XS
SM
MD
LG