Ndërlidhjet

PRAGË


Duke folur për rolin e Shqipërisë në proçesin për statusin e Kosovçs, ministri i jashtëm i Shqipërisë Besnik Mustafaj thotë se "Shqipëria nuk është aktore por do të jetë shumë aktive në këtë proçes".
Më tutje në intervistën për Radion" Evropa e Lirë", ai thotë se "presim që përcaktimi i statusit do të prodhojë stabilitet dhe statusi që prodhon stabilitet në Kosovë dhe në rrajon ështe pavarësia".
XS
SM
MD
LG