Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ekipi i qeverisë së Serbisë në negociatat për statusin e Kosovës nuk ka strategji të qartë për zgjidhjen e çështjes së Kosovës dhe gjendet në pozita të tërheqjes politike, është vlerësuar në një tryezë të rrumbullakët të organizuar nga Qendra për dialog dhe pajtim në Beograd.
Shumica e pjesëmarrësve kanë thënë se Serbia duhet të investojë më shumë për lobing, veçanërisht në Shtetet e Bashkuara dhe vendet e tjera që do marrin pjesë aktive në zgjidhjen e statusit përfundimtar të Kosovës.
XS
SM
MD
LG